Nieuws

Lydia Tiemens
Lentekriebels!

Lentekriebels!

Natuurlijk de frisse wind er door De lentekriebels maken ons klaar voor het nieuwe seizoen. We gaan weer naar buiten (zonder shawl, muts en handschoenen). Om meerdere redenen is daar ook de grote voorjaarsschoonmaak aan verbonden. En dus gaan we schrobben. Aan je huis of aan jezelf. Schoonmaken met de natuur Het ontstaan van de voorjaarsschoonmaak heeft een duidelijke oorsprong. Daar zijn de afgelopen decennia door patriarchaat en marketing andere redenen bij verzonnen, maar die ruimen we ook graag op. De oorsprong is namelijk niet de mens, maar de natuur. Oftewel een oud seizoen afsluiten en een nieuw seizoen fris...

Lees meer... →


Lydia Tiemens
Unsplash Taylor Beach

De naakte waarheid.

Een plasticvrije badkamer. De plek waar je jezelf dagelijks in de spiegel aankijkt is de ideale plek om te starten met producten zonder plastic.  

Lees meer... →


Lydia Tiemens
Kleding fris en schoon houden.

Kleding fris en schoon houden.

Onze waskracht frisser inzetten. Om minder te vervuilen en op een manier waardoor je kleding langer fris en schoon blijft. Voor de hygiëne en omdat het gewoon heel fijn is. Het geeft ook energie om de dag te starten en draagt bij om lekker jezelf te kunnen zijn. Alleen hoe zet je jouw waskracht schoner in en blijf je zelf ook fris? 

Lees meer... →


Lydia Tiemens
WONDR bar shampoo scrub body - vrij van SLS, parabenen, vegan, natuurlijke ingredienten,

De bar zonder kater. 10 redenen waarom je dit wilt.

Tien redenen om aan de bar te gaan. De zeepbar voor je huid en haar. Je ziet het namelijk wel zitten om iets nieuws te proberen. En nog beter ook voor jezelf en de planeet. Zonder rotzooi erin. Maar ook laat je je graag nog overtuigen door 10 redenen. En je hebt ook nog vragen en twijfels. En je wilt ook zeker weten dat een shampoobar veel goedkoper is dan shampoo uit een plasticfles (en ja dat is ie, alleen duurder in aanschaf). 

Lees meer... →

Recente blogs/nieuwsberichten
Categoriën