Deze merken staan op de Ones2Watch lijst, maar jij hebt ze allang ontdekt!

Deze merken staan op de Ones2Watch lijst, maar jij hebt ze allang ontdekt!

We delen met trots een heel mooi lijstje. De Ones2Watch lijst. Een lijstje van inspirerende en nog redelijk onbekende merken die de gamechangers van de toekomst zijn. Zo! Dat zijn nog eens woorden. En het mooiste is dat jij vier daarvan allang ontdekt hebt! Hier bij The Bo Collective. 

Lijstjes!

Een instrument dat altijd werkt om in een oogopslag een heleboel informatie samen te vatten. En die lijstjes doen het ook altijd goed voor prijzen, rankings, nominaties of to do’s. En voor journalisten. Want de media houden van lijstjes. Omdat mensen ervan houden. En wij delen nu dus ook graag een lijstje met je.

Want we zijn SUPERtrots op de genomineerden waarvan vier al sinds het begin van The Bo Collective in het assortiment zitten. En ja, ook trots op onszelf. Want hiermee laten we zien dat we lokale duurzame brands in een webwinkel aan jou kunnen aanbieden. 

Ones2Watch - alle merken voor huis en huid bij The Bo Collective. 

Lijstaanvoerder HappySoaps! 

25 merken die nog relatief onbekend zijn worden door Synergie getipt om in de gaten te houden. 100% impactorganisaties, 100% inspiratie om verandering te versnellen.

Ones2Watch 2023, Happy Soaps, The Goopd Roll, Naif, Smyle

Van harte HappySoaps, The Good Roll, Smyle en Naïf!

Van die 25 merken zijn er vier in de categorie duurzaam schoon! De lijst wordt aangevoerd door HappySoaps. De impactmaker voor een plasticvrije badkamer en schoonmaker. Na merken als Patagonia, Plastic Whale, JustDiggIt, volgt op nummer 6 The Good Roll. Ook in de lijst zijn tandpastamerk met de beste e-tandenborstels (4x per jaar maar opladen) Smyle en huidverzorgingsmerk Naïf te vinden. 

We zijn trots dat bij The Bo Collective we samen met onze klanten een assortiment van lokale merken hebben kunnen neerzetten die impact maken. 

Synergie is een bureau dat impactmakers adviseert. Sinds 2010 doet het bureau onderzoek naar organisaties die inspireren en niet per sé domineren. Uiteraard meetbaar. Ze hebben daarvoor de ‘Ones2Watch’ lijst en de Inspirerende 40. Bedrijven die gamechangers zijn en verandering willen. 

Wat zeggen die lijstjes nu? 

Met een methode van 3 onderzoeken gaat Synergie op zoek naar inspirerende impactmakers. Het onderzoek geeft zicht op de mate waarin Nederlanders organisaties inspirerend vinden. Synergie is een adviesbureau dat mensen in organisaties helpt om samen meer impact te maken. Elke organisatie kan een impactorganisatie zijn en zij gaan door tot elke organisatie dat is. Dus met inspirerende lijstjes inspireren zij ook weer ;-)

Gefeliciteerd! Jij bent dus ook One2Watch

Dankzij jouw aankopen bij The Bo Collective zorgen we ervoor dat merken als HappySoaps nog meer impact kunnen maken én mensen kunnen bereiken. En we samen het narratief rondom de betekenis van ‘schoon’ veranderen: een huis of huid schoongemaakt met chemicaliën is niet écht schoon toch? Deze merken inspireren je om het anders te doen. En bij The Bo Collective brengen we ze allemaal bij elkaar. 

En in de inspirerende 40 van 2023 vind je trouwens ook Marcel’s GreenSoap. Kun je ook bij ons vinden ;-)


Inspirerende 40

Totstandkoming en onderzoek

Ones2Watch

Duurzaam Ondernemen - TooGoodtooGo


Oudere nieuwsberichten Nieuwere nieuwsberichten