Niks nieuws, maar toch zal het je verrassen

Niks Nieuws  van Saskia Sampimon-Versneij en Greenlist.nl noemt The Bo Collective

Een Duurzamere Lifestyle Dankzij 'Niks Nieuws'

Een derde van de Nederlanders wil graag duurzamer leven. Alleen weten ze niet hoe. Voor jou zal dit onderwerp herkenbaar zijn en we zijn natuurlijk superblij dat we als The Bo Collective een onderdeel kunnen zijn van de oplossing. Maar er is natuurlijk meer. En dat vind je in het onlangs verschenen boek ‘Niks Nieuws’ van Saskia Sampimon-Versneij. Heel graag vertellen we je waarom dit boek de tip is om aan te schaffen en je te laten inspireren om een duurzamere lifestyle te omarmen. En we zijn echt SUPERtrots dat The Bo Collective ook in het boek genoemd wordt! 

Niks Nieuws. Positieve impact binnen handbereik

Hoewel het geen nieuws is dat onze planeet hulp nodig heeft, biedt 'Niks Nieuws' een verfrissende kijk op bekende problemen. In 'Niks Nieuws' neemt Saskia Sampimon-Versneij je mee op haar eigen duurzame ontdekkingsreis. Door haar persoonlijke ervaringen en die van haar gezin te delen, laat ze de feiten zien en laat ze zien dat oplossingen voor een duurzamer leven binnen handbereik liggen. 

Het delen van haar zoektocht startte in 2020. Ze richtte daarvoor thegreenlist.nl op, het lifestylemagazine en grootste instagram-community voor mensen die duurzamer willen leven.  Saskia laat je zien hoe kleine veranderingen in je leven een grote impact kunnen hebben. Hoe ga je om met je kleding en spullen en hoe beïnvloeden die jouw voetafdruk. 

Ze laat zien dat duurzaam leven niet alleen noodzakelijk is, maar ook boeiend, verrijkend en leuk. Bereid je voor om verrast te worden door nieuwe perspectieven en ideeën die je zullen aansporen om actie te ondernemen. 

Praktische Gids voor een Duurzamere Lifestyle: Jouw Startpunt

'Niks Nieuws' is niet zomaar een boek; het is een praktische gids voor een duurzamere levensstijl. Met handige en originele tips biedt dit boek je concrete stappen om bewuster te leven zonder de funfactor te verliezen. Saskia's benadering maakt verduurzaming toegankelijk en inspirerend. Positieve impact binnen handbereik. En de QR-codes maken het super simpel om via de site doorverwezen te worden naar duurzame sites. Zoals die van The Bo Collective (we zijn zo vereerd).

Waar te koop? 

De zoektocht van Saskia heeft er toegeleid dat ze haar missie en beroep gecombineerd heeft. Ze is namelijk journalist en heeft nu haar eigen groene content bedrijf. Dit boek geeft ze dus ook zelf uit. Via haar eigen website koop je ‘Niks Nieuws’ voor €34,95 en 1% van de winst gaat ook nog naar de Waddenvereniging. Het boek is ook te koop bij deze verkooppunten (de leukste boekwinkels, conceptstores en duurzame winkels in het land).  

Links

Thegreenlist.nl 
Handige tips voor persoonlijke verzorging (inclusief The Bo Collective)
Handige tips voor schoonmaken (inclusief The Bo Collective)
Nederlanders willen duurzamer leven  

Oudere nieuwsberichten Nieuwere nieuwsberichten