Bedrijven en overige organisaties

Duurzame keuzes belangrijk. Juist voor Bedrijven!

Bedrijven hebben verrassend vaak te weinig aandacht voor duurzaamheid voor hun eigen kantoor organisatie. Wij komen vaak Aldi en AH Bonus artikelen tegen bij het gebruik op kantoor. Het zijn juist globale merken die niet bijdragen aan duurzaamheid en door globalisering de markt in handen hebben. Wij zeggen tijd voor aandacht voor lokale innovatieve leveranciers.

Je draagt daarmee bij aan een duurzamere wereld. Je werknemers en je klanten waarderen het als je de ‘extra mile’ gaat, door een natuurlijke, plasticvrije en gezonde werkomgeving (en daarmee leefomgeving) te creëren.

Voordelen op een rij

  • Jouw eigen interne organisatie draagt bij aan een duurzamere wereld;
  • Je support lokale innovatie leveranciers;
  • Blije werknemers en klanten die klimaat steeds belangrijker gaan vinden
    Advies op maat.

Neem contact met ons op voor het verduurzamen van de schoonmaak van het kantoor van jouw bedrijf. Want we weten alles over goede en groene schoonmaakmiddelen, zepen, (af)wasmiddelen, toiletpapier en meer.

Duurzame oplossingen zijn er genoeg! En je hoeft ze niet zelf te vinden, want dat hebben wij al voor je gedaan. En we kunnen ze ook nog op maat voor je maken. De Rijksoverheid ging je al voor.

Neem contact op met Patrick voor persoonlijk advies. Via onderstaand contactformulier, of gewoon via de telefoon. Whatsappen mag! +31683658486.

Direct bestellen

Je kunt natuurlijk ook direct bestellen. We leveren binnen 1 tot 2 werkdagen.