The Bo Collective Thema Collecties

Inspiratie opdoen met The Bo Collective thema collecties

Het The Bo Collective assortiment gesorteerd per duurzaam thema.

Wil je inspiratie opdoen om over te stappen op duurzamere schoonmaak en persoonlijke verzorgingsproducten? Voor jou maken wij het nog makkelijker en hebben we diverse The Bo Collective collecties aangemaakt. Zo kun je rondom een beaapld thema alle relevante artikelen uit een bepaald assortiment zien en zo nog beter een keuze maken. 

The Bo Collective favorieten

In deze collectie presenteren wij onze favorieten. Van deze producten worden wij heel enthousiast. Deze producten gebruiken wij zelf ook. En we zijn er super tevreden over. 

Cadeausets, leuk om te geven en te krijgen

Sinds wij The Bo Collective zijn gestart hebben onze familie en vrienden het geweten. We zien in veel van onze producten het ideale cadeau. Of het nu een verjaardag is of Vader- of Moederdag of zelfs met kerst deze cadeaus worden altijd gewaardeerd. Vaak ruikt het lekker, ziet er leuk uit en is ook nog eens duurzaam.

Duurzame verzorging voor Baby & Kids

We willen allemaal het beste voor onze kinderen. Hoe erg is het dat ze met tandpasta microplastics binnen krijgen. Om deze zorgen weg te nemen gebruiken wij The Bo Collective producten dan ook voor onze eigen kroost. En in deze collectie presenteren we de producten die speciaal voor Baby & Kids zijn ontwikkeld. 

Eco vriendelijk speciaal voor op reis

Wij hebben onze toilettas verduurzaamd. Minder ruimte, geen vloeistoffen, handige accessoires en plastic vrij. Het maakt onze reizen duurzamer en vooral ook handiger. Geen gedoe bij de douane op Schiphol, minder ruimte in onze koffers en lichter. Na Natuurlijk ook Bamboe, karton, aluminium ipv plastic.