Jij bepaalt het assortiment

Via the Bo Collective koop je de meest duurzame en gezonde schoonmaak- en persoonlijke verzorgingsproducten. Thuisbezorgd door de Fietskoerier (als die actief is in jouw gebied). Jouw review is daarin heel belangrijk. 

Board of change

Samen met onze Board of Change nemen wij ieder product onder de loep. Wij lopen ingrediëntenlijsten na, testen producten op effectiviteit, verslinden jaarverslagen en duurzaamheidsrapporten, bellen leveranciers. Zie het als een oneindige aflevering Keuringsdienst van Waarden. 

Jij bepaalt het assortiment

En belangrijker nog: we ontvangen continu input van onze klanten. Is jou iets opgevallen? Doet een merk zich beter voor dan ze zijn? Houden ze de schone schijn op? Of is de kwaliteit van een product toch lager dan je had verwacht? 

Laat het ons dan weten via de email die je van ons krijgt.

Zo houden wij ons compacte assortiment continu up-to-date. Duurzame merken worden toegevoegd, merken die we betrappen op greenwashing vallen af. Op die manier creëren we een selectie bepaalt uit de praktijk die echt beter zijn.

In dit logboek houden we alle klantinzichten bij en de gevolgen van jullie bijdragen voor ons assortiment. 

We zijn reuze benieuwd wat jij van jouw nieuwe aankopen vindt! Jouw feedback is belangrijk voor ons.

Jij profiteert van reviews van anderen

Jouw reviews helpen anderen de beste keus maken en jij profiteert op jouw beurt weer van hun reviews. Zo maken we met het collectief de beste keus.

Review ons

We horen graag wat jij van ons vindt. Via het tabblad Site Reviews hieronder geef je The Bo Collective als webwinkel een beoordeling. Heb je vragen of een klacht? Laat je ons dat weten via de mail of chat?

Review de producten

Een paar dagen na ontvangst van je bestelling sturen we je een mail met een link om jouw bestelde producten te beoordelen. Onder ieder product staat ook een link naar review. Met jouw review ben je dus bij deel van The Bo Collective. Hoe gaaf! Geef dus per product een review.

Heel veel plezier met overstappen!