Partners en leveranciers

Partners en leveranciers

Wij stellen hoge eisen aan onze partners. The Bo Collective verkoopt producten van innovatieve en duurzame leveranciers die mens, dier en milieu voorop zetten.

Net als wij is Bamboovement het beu om stranden vol plastic te zien. Dus startten zij een movement. Ze bieden biologisch afbreekbare alternatieven voor plastic gebruiksvoorwerpen.


BRAUZZ ontwikkelt krachtige reinigers zonder wegwerpplastic en zonder schadelijke ingrediënten. Reinigers die niet inboeten op kwaliteit, gebruiksgemak en betaalbaarheid.

Een fles shampoo kun je prima in de douche op de grond zetten. Maar met een stuk plasticvrije zeep of een shampoo bar op de grond zie je jezelf al uitglijden en door de lucht vliegen als een Donald Duck-figuur. Niet met de zuignapjes van Chamarrel, waarmee je je zeep eenvoudig aan de muur hangt.


Eenvrouwszaak Enjoy la Vida kijkt terug in de tijd – naar de tijd vóór plastic, toen natuurlijk nog heel gewoon was – voor inspiratie. Zo maken ze bijvoorbeeld sponsjes van de stevige grassoort Esparto en de komkommerachtige vrucht Luffa. 100% natuurlijk!

Geen plastic meer in de badkamer! Het is vervuilend en niet super esthetisch. Gelukkig biedt Happy Soaps shampoo, douchegel, deo, scheerschuim en meer, zonder plastic. En de bars zien er ook nog een super cute uit.


Poets jij nog met plastic? Misschien wist je het niet maar naast de verpakking, zit tandpasta zelf ook vaak vol microplastics. En vol zware chemicaliën, vulstoffen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Dat is verleden tijd met Happy Tabs.


Vroeger was heus niet alles beter. Maar de scheermessen wel! De herbruikbare metalen en bamboe scheermessen van Jungle Culture zijn een lust voor het oog. En voor hun ketenpartners, want Jungle Culture zet mensenrechten voorop.

Veel producten die Kitchen Trend inkoopt zijn handig en duurzaam. Afwasborstels van gerecycled plastic. Prachtige koperen schuursponsjes van Andree Jardin.

 

LIV+LINN wast echt schoon. Een Laundry Revolution noemen ze het. Doet de was met krachtige strips. Nu alleen nog de mannen in beeld.


Met Marcel’s Green Soap maak je niet alleen je huis en lichaam schoon, maar ook de wereld om je heen. Ze gebruiken namelijk materialen uit 100% gerecycled plastic, die 100% vegan zijn en 97% biologisch afbreekbaar.Een zaak zonder luchtje. Met Nuud anti-odorant hou je frisse oksels zonder aluminium, parabenen, petrochemische rommel of andere nare ingrediënten. Oh, en geen drijfgassen en spuitbussen.

Nog zo’n mooi ruimtebesparend én duurzaam alternatief. Met de magnetische zeephouders van Savont bevestig je je zeepjes, shampoobars en conditionerbars eenvoudig aan je muur.


Met Seepje maak je je handen, was en vaat op natuurlijke en sociale manier schoon. Seepje gebruikt voor 99% natuurlijke ingrediënten en betaalt een eerlijke prijs voor die ingrediënten.

De tandenpastatabs van Smyle zorgen voor aandacht voor je tanden en de planeet. En tandartsen raden het ook nog eens aan. Oh en ze wonnen de BNR Green Quest Award.


Geen groene woorden, maar daden. The Good Brand staat voor natuurlijke schoonmaakmiddelen die voor iedereen betaalbaar zijn. Niet alleen voor de happy few.

Logo the good roll

The Good Roll maakt de wereld minder shitty met hun boomvriendelijke en duurzame toiletpapier. En het mooiste van alles: ze spenderen maar liefst 50% van hun nettowinst aan het bouwen van toiletten in Afrika!

De toiletblokjes van Toilet Tapes bevatten 90% minder plastic dan traditionele alternatieven én ze zijn vrij van dierlijke ingrediënten. Eén blokje gaat wel 160 spoelbeurten mee!

100% goed gevoel en 0% schuldgevoel. Dat zijn de bars en innovatieve liquids van Wondr. Een brand uit België die echt zacht is voor jouw huid en de planeet.

 

Fietskoerier partner van The Bo Collective

Wij bezorgen jouw bestelling zo duurzaam mogelijk. Het superheldenteam van De Fietskoerier helpt ons hierbij. De groenste bezorger van Nederland. De Fietskoerier is al actief in 60 steden. Maar met onze hulp komen ze straks hopelijk tot in iedere uithoek van het land.