Overstappen

Welkom op deze speciale pagina bedoeld om jouw inspiratie te geven om over te stappen. Via ons collecties kan je makkelijk op onderwerp zien welke andere duurzame en natuurlijke alternatieven er zijn om b.v. anders tanden te gaan poetsen of om anders je was te gaan doen.

Overstappen niet makkelijk?

Tja daar sta je dan in de supermarkt. Talloze producten, en zeker sommige goede. Maar zie je door de bomen de duurzame producten niet? Bij The Bo Collective is het makkelijk. Alle producten zijn beter! Daar zorgen wij samen met de Board of Change voor. Daarnaast bepaal jij het assortiment. Zijn producten niet goed dan nemen wij ze uit het assortiment.

Hoe helpen we jou dan met overstappen?

  • Ons hele assortiment is duurzaam, daar hoef je niet meer op te letten
  • Reviews van klanten helpen jou met kiezen. Lees ze (en maak ze) en laat je inspireren
  • Per assortiment zie je aanvullende producten die het gebruik makkelijk maken. Zeepmagneten, tandenborstelhouders en bamboe zeepbakjes.

Kies nu welke overstap jij wilt maken!

Style je Smile

Style je smile
Tandenpoetsen maar dan anders. Tabletten in plaats van plastic tubes, Bamboe tandenborstels en bamboe tanden ragers. Maar ook een bamboe tandenborstelhouder en een handige tandenborstelhouder. Je vind het allemaal hier.

Verandering zit in de lucht

Verandering zit in de lucht
Liters water en grote plastic flessen. We kennen het allemaal. Het kan ook anders met schoonmaakmiddelen in een herbruikbare fles, de allesreiniger, de glasreiniger, je maakt het zelf door alleen nog water toe te voegen. Lijkt het je wat? Hier kun je dit assortiment zien.

De vuile was buiten hangen doe je zo

De vuile was buiten hangen doe je zo
Elk jaar is er weer een nieuwer en beter wasmiddel. Grote dozen en flessen vullen je washok. Voor elke was is er een ander (en zogenaamd beter middel). Marketing noemen wij dat. Bij The Bo Collective laten we zien hoe het anders kan. Je vind alle duurzame en natuurlijk alternatieven hier.

Zonder shit op de WC

Zonder shit op de WC
Toiletpapier van bomen? Niet bij The Bo Collective. Alleen van gerecycled (kantoor) papier. Plastic toiletblokken. Niet bij The Bo Collective. Kortom zonder shit op de WC is ons motto en in dit assortiment vind je van alles om jouw toilet in een keer duurzamer en natuurlijker te maken. Je vind ons assortiment hier.