Zakelijk

Als ondernemer ben je continu bezig met het bouwen aan de toekomst. En die toekomst is natuurlijk het liefst zo groen mogelijk. Omdat je het zelf belangrijk vindt of omdat je werknemers en klanten het belangrijk vinden.

De gemakkelijkste én de groenste weg

Een schoon bedrijf is natuurlijk superbelangrijk, maar waarschijnlijk niet jouw core business. Als het maar goed gebeurt en als het maar groen gebeurt. Bij The Bo Collective hebben we het vuile werk van het testen en onderzoeken van de producten al gedaan, zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Zo kies jij makkelijk voor groen, zonder te hoeven inboeten op de kwaliteit.

Advies op maat

Neem contact met ons op voor duurzaam-schoonadvies op maat. Wij adviseren jou over innovatieve schoonmaakproducten, pantry’s en koffiecorner. Want we weten alles over goede en groene schoonmaakmiddelen, zepen, (af)wasmiddelen, toiletpapier en meer. 

Duurzame oplossingen zijn er genoeg! En je hoeft ze niet zelf te vinden, want dat hebben wij al voor je gedaan. 

Voorbeeld Rijksoverheid 

Collega's werven collega's. Ook wel referral-marketing genoemd. Het netwerk van de Rijksoverheid barst van talent. Met een duurzame incentive inspireren talent uit je eigen netwerk verwelkomen voor een carrière bij de Rijksoverheid. The Bo Collective verzorgde het hele concept. Van boodschap tot bezorging. 
Rijksoverheid - arbeidsmarktcommunicatie

 

Neem contact op met Patrick voor persoonlijk advies. Via onderstaand contactformulier, of gewoon via de telefoon. Whatsappen mag! +31633085217. 

Voor wie?

Onze producten zijn geschikt voor vrijwel iedere onderneming. Maar we willen even speciaal inzoomen op twee van onze belangrijke klantgroepen.

Vakantiehuizen, bed en breakfasts en hotels

Natuurlijk, jouw gasten verdienen alleen het beste

Voor weinig sectoren is de klantervaring zó belangrijk als voor de toeristenbranche. Gasten waarderen het als je de ‘extra mile’ gaat, door een natuurlijke, plasticvrije en gezonde slaapomgeving (en daarmee leefomgeving) te creëren. 

Je draagt bij aan een duurzamere wereld, houdt gasten tevreden die het milieu steeds belangrijker vinden én kunt rekenen op hogere beoordelingen op bijvoorbeeld Google en Airbnb. 

Meer weten? Lees ons blog over duurzame vakantiehuizen en Airbnb’s.

Stichtingen, goede doelen en ANBI’s

Goede doelen doen het goed

Als stichting, goed doel of ANBI vind je de wereld sowieso al belangrijk. Want jij maakt je hard voor een betere toekomst. Duurzame schoonmaakmiddelen passen in dat plaatje. Want kun je écht stellen dat je de toekomst belangrijk vindt als je nog schoonmaakt met smerige producten? 

Wij geloven dat de omslag naar schoon een gezamenlijke missie is. Daarom krijgt iedere ANBI een kortingscode voor 7,5% bij een besteding van meer dan €100,-.

Mail naar patrick@thebocollective en ontvang je code direct!

Direct bestellen

Je kunt natuurlijk ook direct bestellen. We leveren binnen 1 tot 2 werkdagen